SEMINARO TEMOS:

·Palyginsime mokamus ir nemokamus įrankius (ChatGPT, Gemini, Claude, Midourney, Ideogram, Firefly), suprasite, kurie nemokami ir mokami įrankiai yra tinkami sprendžiant įvairius darbinius uždavinius.

·Sužinosite, kiek žmonių vienu metu gali naudoti tą pačią mokamą ChatGPT versiją ir kitus praktinius naudojimo klausimus.

·Išmoksite kaip išvengti, kad jūsų informacija, kurią jūs vedate į ChatGPT, nebūtų panaudota naujų modelių apmokyme.

·Suprasite kokie dažniausiai kyla nesklandumai naudojantis DI įrankiais Lietuvių kalba. Kaip jų išvengti.

·Kaip efektyviai komunikuoti su DI įrankiais, koks yra geriausias kelias pasiekti jūsų norimą rezultatą. Universali užklausų formulė.

·Sužinosite, kaip formuoti užklausą, kad rezultatas nebūtų šabloniškas, neatrodytų, kad parašytas su DI įrankiais. ·Išmoksite panaudojus DI nukopijuoti savo ar kitų rašymo stilių.

·Sužinosite, kaip panaudojus DI generuoti idėjas jūsų darbinėms užduotims spręsti. Sužinosite kaip ištaisyti klaidas teksuose anglų ir lietuvių kalba Suprasite kokie pavojai kilti naudojantis DI įrankiais ir kaip jų išvengti (haliucinacijos, loginės klaidos, teisinis reguliavimas, autorinės teisės) Sužinosite, kokio dydžio dokumentus galima analizuoti su DI įrankiais. Kokie mokamų ir nemokamų versijų skirtumai. Pamatysite, kaip gauti įžvalgas iš duomenų panaudojant DI įrankius. ·Sužinosite, kaip individualizuoti ChatGPT veikimą, kaip veikia ChatGPT atmintis.

·Sužinosite, kas yra ir kaip panaudoti ChatGPT programėles, kaip rasti jums naudingas.

·Pamatysite, kaip panaudoti DI įrankius kai sugedo printeris ar automibilis.

·Sužinosite, kokie yra įrankiai vaizdų generavimui, juos palyginsime (Midjourney, Firefly, Ideogram, Dall-e-3)

·Sužinosite kaip sukurti iliustraciją skirtą soc. tinklų įrašui.

·Pamatysite kaip pasitelkus DI bendruomenę rasti jums tinkamus vaizdus visiems gyvenimo atvejams. Sužinosite, koks efektyviausias kelias nuo nulio generuoti jums reikalingus vaizdus.

·Išmoksite pasitelkus DI paredaguoti nuotrauką, pašalinti ar pridėti objektus ir tt. ·Išmoksite kaip sukurti jūsų pasirinkto stiliaus vaizdus, pvz. paveikslas Čiurlionio stiliumi. ·Išmoksite, kaip su DI įrankiais sukurti “savo” nuotraukas. Kaip DI gali nukopijuoti žmogaus bruožus.

·Sužinosite kaip sugeneruoti vaizdą, kuris būtų tikroviškas, tarsi nuotrauka.

Papildomai galima susikurti ChatGPT mokama versija (20USD/mėn)

Jei nesusikursite, dirbsite su nemokamomis programomis

Dalyvio mokestis: 120EURpvmnetaikomas

Pradžia: 2024-10-08 09:00:00
Adresas: Nėra

    DIRBTINIS INTELEKTAS: PRAKTINIAI MOKYMAI SU ChatGPT
    • Adresas : Gudų g. 15, Vilnius
    • El paštas : info@apertumas.lt
    • Tel : +37060866739
    • Įmonės kodas : 304975586