Unikalus ir analogų neturintis mokymų principas: Specialiai šiems mokymams paruošėme unikalią simuliacijos aplinką kurioje 10 min bėgyje pragyvensite daugiau nei dviejų mėnesių laikotarpį atsargų planuotojo kėdėje.

Aplinka sukurta taip, kad imituotų įvairius realaus pasaulio atsargų judėjimo scenarijus, joje pateikiami kasdieniai ir įprasti atsargų būklės ir judėjimo duomenys. Simuliacijos laikotarpio pabaigoje pamatuojamas atsargų efektyvumas ir apskaičiuojami patirti kaštai.

Jūs bandysite pasiekti kaip įmanoma geresnį atsargų valdymo rezultatą priimdami kasdienius pirkimo sprendimus, taikydami tiek mūsų rekomenduojamus, tiek savo pamėgtus planavimo principus.

Pabaigę vieną bandymą analizuosime klaidas ir bandysime vėl. Ir vėl, kol rasime tą ….geriausią ….būdą, suvoksime iki tol darytas klaidas.

Kodėl svarbu tinkamai valdyti atsargas?

Bet kurios organizacijos dirbančios prekybinėje ar gamybinėje tiekimo grandinėje sėkmė priklauso nuo gebėjimo patikimai ir laiku įvykdyti klientų užsakymus. Šis uždavinys neįsivaizduojamas be kokybiško atsargų valdymo. Realybė tokia, kad atsargų problemos, jų trūkumas ar perteklius, didžiąja dalimi susiklosto ne tiek dėl nesugebėjimo atspėti ateitį kuriant suvartojimo prognozes, kiek dėl metodinių klaidų valdant patį atsargų papildymo procesą. Jei atsargų problemos, atsiradusios dėl klaidos prognozuojant, dažnai yra vienkartinės, tai klaidos atsiradusios dėl neteisingos valdymo metodikos kartojasi nuolatos sukurdamos nuolatinius „gaisrus“ ir nesibaigiantį problemų srautą. Šiuos mokymus paskatino mūsų kaip konsultantų nuolat randamos metodinės atsargų valdymo klaidos kurias pašalinę pasieksite: ·geresnį klientų aptarnavimą, ·patikimo tiekėjo įvaizdį, ·mažesnį gamybos perplanavimų kiekį, ·geresnį užsakymų įvykdymo savalaikiškumą, ·mažesnį apyvartinių lėšų ir sandėliavimo vietos poreikį.

Mokymo tikslas:

•Suteikti pirminės ir vidurinės grandies vadovams , pirkimų vadybininkams bei gamybos planuotojams ir kitiems dalyviams pagrindinių atsargų valdymo metodikos žinių, leidžiančių efektyviai valdyti atsargas, bei jų papildymo procesą;

•Pagerinti supratimą ir įgūdžius atsargų planavimo ir valdymo srityje;

•Supažindinti su LEAN Kanban, TOC Dynamic buffer, bei EOQ (Economical order quantity) atsargų valdymo modeliais ir jų taikymo praktikoje ypatybėmis.

•Suteikti dalyviams postūmį gilintis į atsargų judėjimo dinamikos savybes, bei savarankiškai ieškoti įžvalgų gerinančių atsargų efektyvumą jų įmonėse.

Kam tai skirta?

•Vadovams ir specialistams, atsakingiems už tiekimo grandinės valdymą ir geresnį įmonės apyvartinių lėšų panaudojimą.

Pirkimų vadybininkams ir darbuotojams, priimantiems sprendimus, susijusius su atsargų lygio palaikymu sandėliuose ir prekių užsakymu iš tiekėjų.

•Vadovams ir gamybos planuotojams, siekiantiems optimizuoti gatavos produkcijos atsargas.

•Privatiems asmenims, norintiems įgyti žinių apie šiuolaikinius tiekimo grandinės ir atsargų valdymo metodus.

Ką gaus mokymų dalyviai?

•Žinių apie atsargų praktinio optimizavimo metodus (tame tarpe, skaitmeninius), leidžiančius pasiekti geresnį apyvartumą ir minimai būtiną apyvartinių lėšų lygį.

•Supratimą, ką reikia daryti, kad išvengti perteklinių atsargų ir nelikvidų sandėliuose.

•Įžvalgas, kur ir kaip galima būtų pritaikyti šias gerąsias praktikas savo įmonės  tiekimo grandinės ir atsargų valdymui.

Mokymų kaina 140EUR

Pradžia: 2022-04-26 10:00:00
Adresas: Nėra

    NUOTOLINIAI MOKYMAI EFEKTYVI TIEKIMO GRANDINĖ
    • Adresas : Gudų g. 15, Vilnius
    • El paštas : info@apertumas.lt
    • Tel : +37060866739
    • Įmonės kodas : 304975586